10th gen Intel Core är här – Cornet Lake

Cornet Lake” drar i gasen rejält, och ökar prestandan för stationära datorer. Tillverkad med upp till 10 kärnor ger extra kraft i allt från personer som streamar, kraftfullt spelande och tunga beräkningar. Intel core i9-10900K jobbar upp till 5,3GHz, vilket resulterar i rejäl prestanda när det kan komma att behövas som mest. Cornet lake levererar dessutom en möjlighet för överklockning, en optimal möjlighet för personer som vill få ut det yttersta av sin CPU.

10:e generationens Core är en toppen kärna för din nya dator, oavsett användning. Är du en kreatör, streamer eller gamer så passar det dem flesta. Betydligt fler kärnor och hög max klockfrekvens räcker den till fler situationer än ett i både spel och tillexempel streaming. Köp din Corne Lake här, eller varför inte en hel speldator som har Cornet Lake som CPU?

Lägg till kommentar

Loading