CES MÄSSAN 2020 AMD

CES är en mässa och samlingsplats för världens alla teknik innovatörer samt konsumenter. Där det finns plats för att visa årets och även framtidens teknologi. Det är en global scen där produkter introduceras för marknaden.

 

I år har AMD lovat att pusha sin utveckling till det yttersta, och det är inget det inte håller i år och utmanar nu Intel med sitt nya laptopchip. I Las Vegas där CES hålls introducerade det Ryzen 4000 som är baserat på företagets 7-nanometersarkitektur Zen 2. Det första datorerna med deras nya laptopship kommer att komma börja säljas redan första kvartalet i år. AMD kommer även sannolikt utveckla hårdvaran för PS5 och och Xbox serien då det båda konsolernas föregående generationen använt sig av AMD. Vi väntar nu ivrigt på vad mer AMD kan ha i kort ärmen, oavsett så kommer det vara exalterande och se vad AMD presenterar 2020.


Lägg till kommentar

Loading