5 Stealth spel för varje spelare att längta efter


Image credit: Gamerillaz
Stealth, motorsport och skräck tillhör listan över de spelgenrer som aldrig förlorar sin del av rampljuset. Samtidigt som jag kommer att skriva liknande artiklar om de två andra genrer i framtiden, detta enbart för att fokusera på fem av mina favoriter Stealth spel, som jag rekommenderar starkt för andra spelare också.

Så luta dig tillbaka och njut av det som jag tar med den fantastiska listan av spel.

Projekt I.G.I: 2 Covert Strike
Kompatibel med: Microsoft Windows, Mac OS


Image credit: Actiontrip
IGI var det första spelet som faktiskt drivit mig in i spelandet. Onödigt att säga att jag också har spelat den första delen av serien (Project IGI: 1 Jag går in), som jag lånat av min barndomsvän, här har uppenbarligen mer naturligare grafik, ökad svårighet och är mycket mer engagerande än sin föregångare.

Se trailer >> Project I.G.I: 2 Covert Strike (YouTube)

The Saboteur
Kompatibel med: Microsoft Windows, Xbox 360 and Play Station 3


Image credit: Gamersunity
Andra på listan är EA: s The Saboteur, som ger stor adrenalin action, äventyr och erotism  känsla till Stealth. Ställ in i andra världskriget, är The Saboteur berättelsen om en irländsk racerbil mekaniker, som söker hämnd från en nazistöverste vid namn Kurt Dierker, efter att ha blivit lurad på 1940 Saarbrücken Grand Prix. Spelet introducerar spelaren till en helt ny sort av uppdrag och grafik och värt att notera är de svarta och vita områdena i Paris, som representerar nazist kontroll.

Se trailer >> The Saboteur (YouTube)

Warp
Kompatibel med: Microsoft Windows, Xbox 360 and Play Station 3


Image credit: NewGameNetwork
Warp tar Stealth till en helt ny nivå med möjlighet att tänja spelgränser genom dörrar, väggar, kammare och andra objekt i kombination med 3D-grafik, gör det mer engagerande att spela. Warp är Zeros (den ledande huvudpersonen) resa ut ur ett tätt bevakad militär anläggning och hjälpa andra allianskolleger.

Watch the trailer >> Warp (YouTube)

The Dark Mod
Kompatibel med: Microsoft windows, Linux, OS X